На жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад. Однак це відбувається з-за того, що користувач не пробував користуватися іншою продукцією конкурентів, щоб об'єктивно міркувати.

Про це повідомляє Politeka.

На момент виходу таких флагманів, як Samsung Galaxy S7 їх вартість перевищувала 30 000 гривень - саме у стільки оцінила південнокорейська компанія свої гаджети. Однак, на жовтень 2018 року цей смартфон можна придбати за 15 тисяч гривень, і дешевше, якщо спробувати пошукати. Про б/у і говорити не варто - ціна вже давно опустилася нижче 10 тисяч.

Для одних це добре, так як не в гонитві за новинками можна істотно заощадити, а ось уже власникам доводиться несолодко. З часом перестаєш бачити всі плюси новинки, і бачиш лише невеликі лаги, які з часом тільки зростають.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Саме тому компанія Samsung планує повністю відмовитися від смартфонів бюджетної серії Galaxy J, а також розширити лінійку Galaxy A. Тепер же компанія планує впроваджувати всі топові винаходу в бюджетні смартфони, щоб захопити ринок смартфонів середнього сегмента. Генеральний директор мобільного бізнесу Samsung Ді Джей Кох розповів, що компанію чекає ряд великих змін.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.