Президент Xiaomi Лін Бін розповів у подробицях про топовий смартфон Mi8 Pro, який створений щоб затьмарити iPhone XS Max своїми можливостями і характеристиками. Відзначається, що дана модель є покращеною версією флагманського Mi8, що отримала вбудований дисплей сканер відбитків пальців. Варто відзначити, що така функція є в наявності далеко не у кожного сучасного флагмана, оскільки необхідно докласти багато зусиль для впровадження сканера під сам сенсор. Дана технологія була поліпшена в порівнянні з використовуваної в Mi8 Exploration Edition. За словами представника компанії, в Mi8 Pro застосована ще одна передова технологія, якої немає у аналогів і конкурентів.

Інтегрований з дисплеєм Mi8 Pro сканер відбитків пальців став на 29% швидше і на 8,8% точніше аналога з Mi8 Exploration Edition. Досягається це програмними поліпшеннями, або ж за рахунок більш просунутих компонентів – не повідомляється, проте компанія покладає на смартфон свої надії. Не виключено, що смартфон розкуплять в перші хвилини посла стерта продажів.

Другий важливою технологією в Mi8 Pro стала передова система охолодження. За словами Лін Біна, вони використовували спеціальний матеріал, здатний змінювати свій стан з твердого в рідкий і назад. Він застосовується при створенні полімерів для створення систем охолодження космічних апаратів і скафандрів. Тепер телефон не буде нагріватися в руках, створюючи дискомфорт власнику.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Компанія Xiaomi запевняє, що нова технологія охолодження дозволяє знизити температуру Mi8 Pro на 3 ° C при тому ж енергоспоживанні. Навіть така, здавалося б, невелика зміна помітно впливає на роботу акумулятора.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.