Французький автовиробник Renault представив бюджетний електромобіль Renault K-ZE. Однак поки що фанатам компанії залишається лише розглядати картинки, оскільки авто стане доступним тільки в 2019 році. Саме час почати збирати гроші.

Повідомляється, що електромобіль Renault K-ZE виконаний у форматі міського міні-кроссовера A-класу. Що найцікавіше - запас ходу на електромоторі без підзарядки близько 250 км, що цілком непогано для міського авто.

Електрокар буде оснащуватися "подвійною зарядною системою", яка сумісна як з домашньої побутовою електромережею, так і з комерційними станціями швидкісний зарядки. Іншими словами, станцій для зарядок в будь-якому місті для вас вдвічі більше.

Renault K-ZE отримає такі функції, як камеру заднього виду, задні парктроніки і великий екран на центральній консолі з навігацією і онлайн-сервісами. Тепер же авто буде напхане електронікою, щоб залишатися актуальною моделлю як можна довше. Саме з цим авто компанія виходить на ринок електрокарів. І це цілком собі непоганий екземпляр.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Планується, що новинка займе в лінійці виробника місце нижче Renault ZOE, тобто буде компактнішим і дешевшим цього міського электрохэтчбека. Раніше в якості чуток озвучувався цінник в $8500, і це цілком приємна ціна за такий екземпляр.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.