Huawei представила свій новий телефон. З такими шаленими темпами, з якими компанія плодить новинки, багато хто користувачі вже опустили руки у спробі розібратися в її модельному ряду. Тепер же стало ще важче розібратися в цьому нескінченному списку, оскільки китайський виробник випустив Huawei Y9 (2019), що прийшов на зміну Huawei Y9 (2018), який побачив світ лише навесні цього року. Так швидко модельний ряд не оновлює ні один з топових виробників.

У Китаї новинка буде продаватися як Huawei Enjoy 9 Plus, але не радимо це запам'ятовувати, щоб не заплутатися остаточно. У порівнянні з попередником, апарат отримав екран з більшою діагоналлю і обзавівся вирізом на екрані, так як це стало модно. Крім зовнішнього вигляду, виробники змінили апаратну платформу на більш сучасну, а також прокачали камери.

Що стосується основних характеристик, смартфон оснащений 6,5-дюймовим екраном роздільною здатністю FullHD + (2340х1080 пікселів). На зміну застарілому Kirin 659 прийшов 8-ядерний чіп Kirin 710, який працює в тандемі з 4/6 Гб оперативної пам'яті і пропонують 64/128 Гб з можливістю її розширення за допомогою карт microSD до 400 Гб. Залежно від модифікації, смартфон має різні ціни, але вони не дуже сильно відрізняються. Тильна камера отримала два датчика на 13 Мп + 2 Мп, що цілком непогано для смартфонів.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Фронтальний об'єктив теж подвійний – 16 Мп + 2 Мп. Батарея не маленька - 4000 маг і пропонується швидка зарядка 9V / 2A. Такого об'єму вистачить на весь день активного користування девайсом.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.