Про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками. До речі, на лицьовій панелі їх буде 3, і це теж рекордна цифра навіть для сучасних смартфонів.

А ще не можна ігнорувати інформацію, яку публікує шановний в профільних колах інсайдер – Еван Бласс. На своїй Twitter-сторінці інсайдер часто публікує рендери смартфонів, які ось-ось планують з'явитися на прилавках. Він виклав в мережу офіційні прес-зображення майбутнього флагмана, присвячені його камер. Так, по центру системи з трьох тильних сенсорів встановлено ширококутний 12 Мп датчик, зліва знаходиться телеоб'єктив на 16 Мп, а праворуч розташувався звичайний 8 Мп сенсор.

Цілком собі непогані характеристики, і кожен об'єктив буде доповнювати фото. Повідомляється, що смартфон стане володарем топового на сьогоднішній день чіпа Snapdragon 845, 6/8 Гб оперативної пам'яті, 64/128 Гб постійної, 6,4-дюймовий POLED-екрану роздільною здатністю 3120х1440 точок, акумулятор ємністю 3300 маг і програмної платформи Android 8.1 Oreo прямо з коробки, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Швидше за все, Android отримає фірмову оболонку LG, яка дозволить покращувати якість знімки, і змусить працювати усі об'єктиви задньої камери як годиться.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.