Співзасновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер назвали ім'я нового керівника компанії. Ним стане Адам Моссери, який раніше обіймав посаду віце-президента по продукту. Це цілком очікувано, так як обидва засновника найбільшої соцмережі покинули пост одночасно. Варто врахувати, що Instagram викупив Facebook, так що розвиток соцмережі може змінити свій напрямок.

“Ми схвильовані передачею правління чолі з продукту з величезним дизайнерським досвідом, який робить акцент на технології і простоті і володіє глибоким розумінням важливості спільноти. Такі цінності і принципи, які були важливі для нас в Instagram з того дня, коли ми це почали, і ми раді, що Адам їм слід”, — йдеться в заяві.

Наголошується, що Адам знав про всі тонкощі розробки і підтримки соцмережі, так що повний контроль не складе йому труднощів.

Моссері належить контролювати бізнес-питання компанії, а незабаром він займеться підбором нової команди керівників. Не виключено, що саме він буде керувати оновленнями і змінами в найбільшій мережі.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, що Систром і Крігер подали у відставку в кінці вересня. Причину такого рішення вони не назвали, однак заявили, що планують добре відпочити. Цілком можливо, що це було через недавнього спору з приводу розвитку сервісу. Обидва творця займуться створенням іншого сервісу.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.