У наступному році, за даними багатьох інсайдерів, Samsung представить флагман майбутнього під назвою Galaxy S10. Повідомляється, що купити Samsung Galaxy S10 можна буде у звичайній версії, Plus Max.

Корейська компанія вирішила вкрасти ідею у Apple, випустивши новий девайс в трьох варіантах, щоб захопити якомога більше аудиторію. До того ж, попередня модель розчарувала компанію, не виправдавши очікування аналітиків. Наголошується, що дві версії флагмана отримають 6,2-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю 2960 на 1440 точок (QHD +), 6/8 ГБ оперативної і 128/256/512 ГБ постійної флеш-пам'яті, роз'єм USB Type-C, а також підтримку мережі 5G . Однак, топова версія отримає незвичайну функцію, якої немає у конкурентів. Новинку оснастять вбудованим в екран ультразвуковий сканер відбитків пальців і потрійний основною камерою з підтримкою 5-кратного збільшення без втрати якості.

Що ж стосується звичайної моделі, то їй приписують 5,8-дюймовий дисплей, подвійний основну камеру, сканер відбитків пальців, на екрані, а також відсутність ряду інженерних рішень. Однак, смартфон в будь-якому випадку буде вважатися флагманським, так як потужності достатньо, щоб залишатися актуальним ще кілька років.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім того, швидше за все, купити звичайний Samsung Galaxy S10 можна буде у версіях тільки з 128 ГБ та 256 ГБ постійної пам'яті. У всі три телефони виявляться вбудовані модулі Wi-Fi 802.11 ac (2,4 ГГц і 5 ГГц), Bluetooth 5.0 і 4G VoLTE, а акумулятор опиниться в повній мірі сумісний з технологіями швидкої і бездротової зарядки.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.