Незабаром у продаж надійде смартфон під назвою Nokia 9 PureView. Наголошується, що новинка затьмарить навіть Galaxy S10 від Samsung.

Повідомляється, що смартфон Nokia 9 стане першим мобільним пристроєм HMD Global з використанням товарного знаку PureView, права на який до цього самого моменту належали Microsoft, однак її продали за купу грошей. Тепер же смартфон буде не тільки від Nokia. Відзначається, що під брендом Nokia PureView випустила незвичайний телефон ще в 2012 році, отримавши фотокамеру з роздільною здатністю 41 Мп. Як повідомляє інсайдер Роланд Куандт, на початку 2019 року відбудеться офіційний анонс флагманського смартфона Nokia 9 PureView, в якому буде використовуватися ця легендарна технологія. Судячи з численних витоків, смартфон отримає об'єктив з 5 камерами, яким немає рівних. Навіть iPhone XS Max і Google Pixel 3 не зрівняються за якістю фото, коли мова йде про наворочену камеру з 5 об'єктивами, які ще й мають різні характеристики і призначення.

Неможливо не помітити, що фотокамера телефону Nokia 9 PireView зовсім ніяк не випирає з корпусу, на відміну від смартфонів Xiaomi, Apple, Samsung і багатьох інших брендів. Швидше за все, з-за цього постраждають інші компоненти, такі як батарея, або ж процесор.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Що стосується характеристик, новинка зможе похвалитися зігнутим з бічних сторін Super AMOLED-дисплеєм, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 3,1 ГГц, графікою Adreno 640 і 6/8 ГБ оперативної пам'яті. Немає сумнівів, що позиціонують новинку як флагман, враховуючи топовий на сьогоднішній день чіпсет і величезну кількість оперативки, яка зрівняється з сучасними ноутбуками.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.