Microsoft представила бездротові накладні навушники Surface, якими можна керувати за допомогою голосового помічника Cortana. Новинка виглядає дуже навіть красиво, і може конкурувати зі знаменитими Beats by dr.Dre в плані естетичності зовнішнього вигляду.

У компанії говорять, що навушники підтримують 13 рівнів шумозаглушення — його можна налаштовувати за допомогою коліщатка на лівої вушної чашці. Це означає, що навіть шум авто не завадять вам насолоджуватися чистим звуком. Відзначається, що крім управління з телефону, навушники мають ряд механізмів. Наприклад, ролик з правого боку регулює гучність відтворення. Якщо користувач зніме навушники з голови, музика автоматично буде поставлена на паузу. Подібна технологія використовується компанією Apple в бездротових вкладишах AirPods.

В навушники вбудований порт USB-C для зарядки, а також роз'єм для навушників 3,5 мм, що дозволяє використовувати Surface як дротові навушники. Така альтернатива сподобається геймерам, які люблять чистий звук. Від одного заряду в бездротовому режимі навушники працюють до 15 годин, з проводом — 50 годин. Цілком непогані характеристики, враховуючи компактність і легкість.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Навушники Surface надійдуть у продаж до кінця 2018 року, спочатку вони будуть продаватися тільки в США. Ціна - близько 10 тисяч гривень.

За даними Cnet, Microsoft працювала над пристроєм три роки і має намір конкурувати з Sony і Bose, лідерами по виробництву навушників з шумозаглушенням.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.