Компанія Microsoft випустила довгождане оновлення Windows 10 October 2018 update. І хоча великих змін не спостерігається, оновлення принесло кілька змін, які сподобаються товариським користувачам ПК.

Попереднє оновлення відбувалося під назвою Redstone 5 і відбулося на початку вересня поточного року. Тоді користувачі отримали трохи поліпшений інтерфейс меню “пуск” і кілька нових гарячих клавіш для виведення швидкого доступу до всіх відкритих вікон. До речі, “Захисник Windows”, який вважався марним, отримав одну класну особливість. Тепер же при включенні функції, операційка здатна знаходити в програмах, які встановлюються, рекламні банери і віруси, повідомляючи при цьому користувачеві. Також нова ОС отримала власний провідник і інструмент для створення скріншотів прямо з робочого столу, полегшуючи роботу більшості користувачів.

Браузер Edge також отримав масу нових додаткових функцій, серед яких підтримка популярних розширень, можливість синхронізації з мобільними пристроями і багато іншого. Однак він залишився все тим же непотрібним продуктом, за допомогою якого встановлюють сторонні браузери. Також у операційній системі застосовується технологія трасування Nvidia, що дозволяє змінювати налаштування зовнішніх відеоадаптерів в режимі реального часу. Ця функція стане в нагоді геймерам і користувачам, які використовують відео-редактори.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.