Компанія Razer розробила новий Wi-Fi маршрутизатор Sila. Пристрій створений спеціально для ігор з низькою затримкою, щоб дозволити геймерам відчувати мінімальний дискомфорт. І хоча швидкість передачі даних має цілком непогані показники, під час гри дуже важливо, щоб гра з іншими гравцями була без затримок і не переривалася.

Система QoS Razer FasTrack визначає пріоритет трафіку - вона може автоматично визначати консолі або визначати, яку гру ви граєте на своєму ПК, і резервувати частину вашої швидкості виключно для ігор натисненням кнопки. Цілком непогана функція, враховуючи, що деякі геймери знаходяться у віддалених точках від цивілізації, але не бажають відмовитися від своєї улюбленої справи.

Sila також має потужність 5 ГГц , що повинно допомогти підвищити продуктивність мережі. Також ви можете налаштувати маршрутизатор за допомогою додатка для iOS або Android, що помітно полегшить налаштування досить складного девайсу. Вартість Sila буде становити 250 доларів, що цілком приємна плата за комфорт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Тепер же залишається чекати виходу другої моделі ігрового смартфона від компанії Razer Phone, який отримає ще більше продуктивності. І все це для того, щоб ігрові смартфони стали лідерами ринку електронних девайсів.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.