Google додала в додаток YouTube для iPhone XS XS і Max підтримку відтворення роликів з розширеним динамічним діапазоном (HDR). Тепер унікальна можливість доступна трьох смартфонів Apple — iPhone X, XS XS і Max. Варто зазначити, що функція досить давно з'явилася на найбільшому відео-хостингу, однак смартфони не можуть використовувати цю функцію з-за недостатньої якості відображення зображення на дисплеї.

Торішні iPhone 8 і 8 Plus, актуальні моделі iPad Pro і iPhone XR мають тільки програмну підтримку HDR і, можливо, отримають можливість перегляду відео з розширеним динамічним діапазоном в YouTube пізніше. Це дуже приємний сюрприз для власників iPhone, особливо для тих, хто має торішню модель телефону від яблучної корпорації.

Як і раніше, максимальний дозвіл YouTube-роликів для iPhone — 1080p. Втім, 4K-контент на відеохостингу Google недоступний навіть для iPad Pro і Apple TV 4K. Про інших планшетах поки нічого не повідомляється. Не виключено, що причиною такої ексклюзивності є договір між Google і Apple з приводу пошукової системи за замовчуванням на всіх девайсах компанії Apple, а також на браузері Safari. За таку послугу пошуковик платить яблучної корпорації близько 9 мільярдів доларів на рік, і з кожним разом сума збільшується.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.