Американська корпорація Google створює незвичайне програмне забезпечення, у якого немає рівних за якістю. Все це з-за того, що компанія створила цілу екосистему своїх гаджетів, які дружать один з одним. Однак, пошуковик на цьому не зупиняється. Повідомляється, що 3 жовтня 2018 року, корпорація представила нову функцію, яка назавжди змінить принцип управлінням смартфона.

Компанія повідомляє, що нова функція дозволить відмовитися від управлятися за допомогою сенсорного екрану і взагалі будь-якого фізичного контакту з телефоном. Тепер виконувати які-небудь дії можливо за допомогою голосових команд. Відзначається, що додаток під назвою Voice Access, який дозволяє користуватися будь-яким електронним пристроєм під управлінням Android без рук вже доступно кожному власникові смартфона на Android Play Market.

Програмне забезпечення може використовуватися як простими людьми, так і особами з обмеженими можливостями. Нове програмне забезпечення дозволяє не використовувати руки для взаємодії з гаджетом – достатньо лише вимовляти голосові команди. Розпізнавання слів дуже непогане, тому не потрібно напружуватися і вимовляти команди чітко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

З їх допомогою можливо запускати додатки, відправляти повідомлення, управляти налаштуваннями мобільного пристрою, шукати інформацію в інтернеті, набирати будь-який текст, управляти відтворенням музики, дзвонити кому-небудь, а також виконувати безліч інших дій. По суті, робити все звичні дії, але без рук.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.