Apple випустила другу бета-версію iOS 12.1, головним нововведенням якої став набір з 70 нових емодзі. Уважні користувачі помітили, що окрім додавання нових смайлів, компанія змінила один старий значок iPhone. Схоже, Apple назавжди поховала айфони з кнопкою “Додому”. Тепер смартфон на емодзі має вигляд iPhone X - з вирізом і вузькими рамками. Цього варто було очікувати:

Нагадаємо, що перший iPhone без легендарної кнопки вийшов восени 2017 року: тоді компанія випустила iPhone X, однак крім нього були представлені і класичні iPhone 8 і 8 Plus, але у цих моделях ще була полумеханическая кнопка. У цьому році Apple також випустила три моделі смартфонів, але всі вони позбавлені звичної багатьом круглої клавіші “Додому”.

Цього варто було очікувати, так як набагато простіше впровадити один великий дисплей на всю лицьову панель, ніж створювати кнопку, і впроваджувати її разом з дисплеєм. Це дозволить компанії не тільки заощадити на деталях, але і спростить сам процес складання нових яблучних смартфонів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Доречі, більшість сучасних виробників смартфонів прибрали зі своїх девайсів фізично кнопки. Це теж цілком очікувано, так як яблучна корпорація задає тенденції сучасного смартфона.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.