Компанія Xiaomi вже неодноразово показувала смартфон Mi Mix 3 на фото і оголосила, що презентацію новинки варто чекати вже в жовтні. Днями компанія оголосила точну дату заходи, крім того повідомив несподівані деталі по дизайну смартфона, які здивують навіть досвідчених користувачів смартфонів.

В Xiaomi Mi Mix третього покоління рамки будуть зведені до мінімуму. І це не дивно, адже кожен виробник прагне зробити лицьову панель з цільного дисплея. Щоб позбутися вирізу вгорі екрану, виробнику довелося заховати фронтальну камеру під екран. До речі, компанія використовувала застарілу технологію слайдера, щоб заощадити місце, при цьому залишивши фронтальну камеру для любителів селфі.

Так, смартфон стане товщим, але не виключено, що інші виробники почнуть робити також. Швидше за все, крім фронтальної камери під екраном також розташується система 3D-сканування осіб для розблокування, оскільки вирізу на екрані немає. Крім того, Mi Mix 3 очікується вбудований дисплей сканер відбитків пальців, для додаткового захисту.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Судячи з тизера, презентація Mi Mix 3 відбудеться 15 жовтня. Щоправда, зображення було опубліковано не самою Xiaomi, тому повністю довіряти цій інформації не варто.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.