Microsoft на презентації в Нью-Йорку анонсувала можливість стрімінг екрану Android-смартфона для Windows 10. Це дозволить працювати з програмами та іграми для мобільної платформи на робочому столі. Тепер же мобільні геймери зможуть отримати перевагу над іншими гравцями, так як зможуть грати в мобільні додатки за допомогою клавіатури і мишки.

Додаток “телефон”, який вже зараз вміє переносити повідомлення і фотографії з Android на Windows 10, зможе відображати екран смартфона і управляти девайсом з допомогою миші, клавіатури або сенсорного дисплея. Подробиці технології поки що невідомі. Більшість користувачів тепер можуть не відволікатися на численні повідомлення під час роботи, так як всі вхідні тепер можуть відображатися на екрані комп'ютера.

Нарешті Microsoft почала додавати дійсно корисні функції, не навантажуючи комп'ютер марними додатками.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

наприклад, тепер “Захисник Windows” при встановленні сторонніх програм може визначити віруси і рекламні банери, і запобігати їх встановлення на ПК користувача. Це допоможе недосвідченим користувачам позбавитися від докучливої реклами і вірусів, який і так надто багато в мережі.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.