Презентація гнучкого смартфона Galaxy X або Galaxy F, як його називають галузеві експерти, може відбутися вже в цьому році. Ця новина дуже здивувала фанатів, оскільки це може бути першим девайсом, який складається як книжка. На це побічно вказує згадка інноваційного флагмана в прошивці Android 9 Pie для Galaxy S9 і S9 +. Очікується, що смартфон вийде до кінця грудня, і він стане першою моделлю в асортименті південнокорейського виробника, яка “з коробки” працює під управлінням актуальної версії мобільної ОС від Google, Android Pie.

Згідно витоку, апаратну основу майбутньої новинки складе новітній процесор від Qualcomm під назвою Snapdragon 8150. Це буде новий процесор, який замінить Snapdragon 845.

Вважається, що складаний Galaxy X матиме три дисплея діагоналлю 3,5 дюйма кожен. Очікувалося, що новинка отримає 2 дисплея, по одній із сторін. Проте, два з них розмістяться на внутрішній частині, в розкладеному стані створюючи єдиний робочий простір, в той час як третій розташується зовні. До речі, задній, найбільший з них, буде віполнять всі функції смартфона, в тому числі дзвінки, і пошук інформації в мережі.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Захід, присвячений Galaxy X, пройде в листопаді на конференції розробників, щорічно організовується Samsung. На презентації нам, швидше за все, покажуть сам смартфон, оголосять його ціну та характеристики, призначивши початок продажів на наступний рік.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.