Компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Мова йде про панель розміром 85 дюймів по діагоналі. У реальному житті телевізор здається ще більше, ніж на картинці. Новинка володіє здатністю 8K, або 7680 × 4320 точок. Однак, далеко не всі фільми підтримують таку якість картинки. Задіяна технологія Real 8K Resolution, яка дозволяє відтворювати зображення з піковою яскравістю 4000 кд/м.

Як тепер повідомляється, телевізор обладнаний адаптером бездротового зв'язку Wi-Fi, мережевий Ethernet-контроллером, чотирма інтерфейсами HDMI, а також трьома портами USB. Не варто й сумніватися, що телевізор оснащений топовими функціями, оскільки його вартість близько 15 тис. доларів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Функція Q HDR 8K з використанням стандарту HDR (High Dynamic Range) 10+ c підтримкою динамічних метаданих дозволяє оптимізувати рівень яскравості і забезпечує ідеальну передачу кольору для відтворення максимально реалістичного зображення.

Варто відзначити, що телевізор випереджає час, оскільки навіть деякі програми не здатні відображати картинку у форматі 8К.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.