Прогрес не стоїть на місці! Тільки встигай фіксувати для себе найважливіші події у світі технологій. З'явилося багато новинок вже цієї осені. Ніхто й припустити не міг, що iphone 2016 року буде продаватися краще, ніж моделі 2017 року.

Подумали, зважили всі плюси iPhone і з'ясували, що iPhone7 став найпопулярнішим смартфоном Apple в світі. Про це повідомляє Flurry Analytics. За даними компанії, частка цієї моделі від загального числа активованих iPhone становить 15,40%. На другому і третьому місцях розташовуються iPhone 7 Plus і 6S з частками в 12,73% і 12,40% відповідно.

iPhone 7 представили у вересні 2016 року. Користувачі були обурені дизайном, як у попередніх двох поколінь, і відсутністю роз'єму для навушників. Тим не менш, смартфон користувався високим попитом вже на старті продажів. Ніхто й припустити не міг, що він буде настільки зручним і практичним. Просто незамінним.

Крутих фішок у моделі безліч. Виглядає телефон стильно, зручно лягає в руку, а трохи вигнуті краю дисплея роблять його безрамковим, але не стикаються зі шкірою, не провокують випадкових натискань. Сканер відбитку розташований під камерою, що багато користувачів вважають дуже зручним, незважаючи на ймовірність заляпати об'єктив брудними пальцями. Він просто ідеальний у всьому. В ньому ще дуже багато різних "наворотів". У наш час люди готові економити на багато чому, але тільки не на якісному айфоні. Така річ - це мрія кожного.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Знай.ua" писав по цій темі: камера iPhone XS Max програла китайського смартфону. Фахівці авторитетного видання DxOMark нарешті добралися і до флагманського смартфона Apple. На їх думку, краще iPhone Xs Max знімає тільки один смартфон, і це не Google Pixel 3XL, який з'явиться на прилавках вже на наступному тижні.

"Знай.ua" повідомляв раніше: Samsung знову підставив своїх фанатів. Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.