Як пишуть користувачі великих соціальних мереж, зокрема Twitter і Facebookпісля інсталяції оновлення October 2018 Оновлення на операційну систему Windows 10 у них зникли всі особисті файли. Варто зазначити, що проблема торкнулася не всіх користувачів, які оновили операційку на своїх девайсах. Незабаром справа може дійти до суду, так як користувачі втратили важливі особисті дані.

Повідомляється, що після установки оновлення October 2018 Оновлення Windows 10 з комп'ютера безслідно зникають документи, музику, фотографії та відеозаписи. До речі, знищуються не іри і медіафайли, а важливі документи, таблиці.

Деякі користувачі вважають, що розробники Microsoft допустили до нової версії помилку, яка призводить до неправильної синхронізації з хмарним сховищем OneDrive. І хоча компанія ніяк не прокоментувала цей інцидент, користувачі всю пишуть в службу підтримки, щоб дізнатися причину і спосіб повернути свої файли назад.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Відкат Windows 10 з версії October 2018 Update на більш ранню версію нічим не допоміг – зниклі файли не відновилися назад, на превеликий для багатьох жаль. Таким чином, перед інсталяцією цього оновлення необхідно виконати повну резервну копію всіх важливих даних, тому що інакше є ризик втратити важливою цінної інформації.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.