Компанія LG представила новий розумний годинник LG Watch W7, що працює під управлінням операційної системи Wear OS. Новинка не виглядає свіжою на ринку годинників, однак деякими фішками все ж отримала.

Новинка включає в себе 2 сторони: підтримка механічних стрілок, а також синхронізація зі смартфонами і іншими гаджетами.

Само собою, стрілки можуть показувати як час, так і додаткову інформацію, наприклад: в барометрі, альтиметре, секундомірі, таймері, компас. Головною їх перевагою є робота в режимі "Watch-Only", який перетворює Watch W7 на звичайні години. Досить непоганий трюк, але подібними речами вже нікого не здивуєш.

Що стосується інших характеристик, LG Watch W7 отримав 1,2-дюймовий сенсорний РК-дисплей з роздільною здатністю екрану 360 x 360 пікселів. Дивно, але в гаджеті використовується чіпсет Qualcomm Snapdragon Wear 2100, а не новий Snapdragon Wear 3100. Також в годиннику немає NFC, GPS і LTE-модем.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Годинник оснащений 768 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованої пам'яті. Цього більш ніж достатньо, враховуючи, що подібні характеристики може мати бюджетний смартфон. Що стосується ціни, новинка обійдеться в 450 доларів, що цілком непогана ціна за такий девайс.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.