Panasonic представила два нових смартфона Eluga. Відразу варто відзначити, що це середняк, тому неймовірних функцій від новинки очікувати не варто.

6 Гб оперативної пам'яті це багато, як для моделі середнього сер=сегмента ринку смартфонів. Така кількість пам'яті ми знайдемо в Panasonic Eluga X1 Pro в парі з 128 Гб вбудованої пам'яті. У моделі знайдемо X1 4 Гб оперативної пам'яті і 64 Гб вбудованої пам'яті. Обидва смартфони мають чіпи MediaTek Helio Р60 та екрани з діагоналлю 6,18 дюйма і роздільною здатністю 1080×2246 пікселів. Екран і задня панель покриті захисним склом Gorilla Glass 3, а корпус був виконаний із сталі. Корпус має 7,85 мм завтовшки 155 мм у висоту і 75,5 мм завширшки, при масі 195 грамів. Знову ж таки, самі звичайні характеристики, на яких не варто зупинятися.

Але ось з камерами все цікавіше. Основна камера — 16 і 5 Мп, а на передній панелі ми знайдемо камеру з роздільною здатністю 16 Мп. Цілком непогано. Новинка сподобається любителям знімати себе улюблених. В комплекті ми знайдемо також Wi-Fi, Bluetooth 4.0, FM-радіо, роз'єм 3,5 мм, гібридний слот для SIM-карти і підтримку технології VoLTE. Смартфон живиться від акумулятора ємністю 3000 маг. Це досить мало, враховуючи ненажерливість сучасних процесорів і дисплеїв. У моделі X1 Pro ми знайдемо бездротову зарядку, а також функцію розблокування екрану з допомогою сканування особи. А ось це вже рідкість для таких смартфонів. Але все ж, приємно отримати це за невелику ціну, яка дорівнює 320 євро.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.