Xiaomi дуже часто з'являються круті продукти, не пов'язані з IT. На днях бренд анонсував інноваційну куртку, зроблений зі спеціального паперу, і це захоплення. До речі, куртка екологічно чистий, тому що вона просто ідеальна для тих, хто піклується про навколишнє середовище.

Це не проста папір: наприклад, вона майже не пропускає вологу і вкрай стійка до фізичного впливу, її використовують в медицині, аерокосмічної промисловості. Такі технології використовуються при створенні космічних апаратів, так як вона володіє непоганими характеристиками та властивостями. Відмінність такого матеріалу від інших полягає в тому, що його просто неможливо забруднити, навіть якщо спробувати втерти ці забруднювачі в тканину. Будь бруд ніби відштовхується поверхнею і її можна струсити вологою ганчіркою. Таку куртку захоче бачити у своєму гардеробі кожен модник.

Навіть при використанні в екстремально холодних умовах тканина здатна зберігати відмінну теплову температуру. Заявлений діапазон від -73 ° C до 100 ° C. Це дуже екстремальні ситуації, але приємно знати, що навіть в таких умовах куртка зможе врятувати від холоду або спеки. У Китаї поставки почнуться 11 листопада. Буде коштувати розробка 459 юанів (приблизно 66 доларів).

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.