Девайси працюють на чистому Android. Провідні виробники смартфонів радують нас новими моделями кілька разів на рік. І вибрати серед такої кількості пропозицій бюджетне пристрій, яке мало б непогані характеристики, не так і просто. І ось кілька смартфонів, які є золотою серединою в якості і ціні.

Meizu M6 Note. Смартфон від компанії Meizu з пам'яттю 3 ГБ внутрішньої і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Пристрій отримало великий дисплей з діагоналлю 5,5 дюйма. На задній панелі розміщена подвійна камера на 12 і 5 МП, що цілком непогано для бюджетника. Смартфон оснащений 8-ядерним процесором Snapdragon 625, який відомий своїм невеликим енергоспоживанням. Варто зауважити, що це один з небагатьох смартфонів Meizu з процесором від Qualcomm. Зараз пристрій можна придбати за 4 тисячі гривень.

Xiaomi Mi A1. Одна з найпопулярніших моделей пристроїв від Xiaomi. Пристрій працює на чистому Android. Варто звернути увагу на модель з 4 ГБ внутрішньої і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Смартфон оснащений процесором Snapdragon 625. Модель має подвійну основну камеру на 12 МП кожен. Це дуже хороший показник, враховуючи, що даний смартфон обійдеться вам у 5 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Xiaomi Redmi Note 5. Цей смартфон оснащений 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080. Модель працює на процесорі Snapdragon 636. Основна камера має подвійний модуль на 12 і 5 МП. Також смартфон має потужну батарею ємністю 4000 маг, що дуже багато, враховуючи, що навіть у iPhone XS Max набагато менше. В Україні смартфон коштує від 6 тисяч гривень.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.