Стилус Apple Pencil другого покоління може отримати ультразвукові датчики. Компанія вже подала заявку на відповідний патент, який не тільки покращить точність, але і полегшить використання даним девайсом.

Заявка Apple на нову систему сенсорного введення з допомогою пера була опублікована на сайті Patently Apple. На думку експертів видання, патентна ідея буде реалізована у другому поколінні Apple Pencil. Це полегшить використання девайсів для художників і просто любителів писати рукописним введенням.

Суть нової системи полягає у впровадженні в стилус активних ультразвукових датчиків, які зможуть помітно підвищити точність визначення положення, руху і нахилу пера.

Датчики також повинні розпізнавати дотик руки. Хоча заявка не містить детального пояснення нововведень, швидше за все, ця система буде використовуватися для більш точного введення з урахуванням хвата або для доступу до певних функцій. Приміром, функції і призначення ручки від Apple змінюється з-за хвата користувача.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Експерти впевнені, що використання ультразвукових датчиків в Apple Pencil наступного покоління зробить використання пера більш природним, а малюнок або текст, який створюється з його допомогою, більш точним за рахунок точного та миттєвого реагування на дотики. Такого функціоналу немає навіть у конкурентів. Приміром, Galaxy Note 9 не має такий наворочений стилус.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.