Американський виробник фітнес-браслетів, Fitbit, вже досить давно пригощає нас продуктами з більш високою полки – принаймні в плані ціни. Останній, і в той же час самий просунутий браслет, Fitbit Charge 3, був анонсований ще в серпні, і ось тепер почалися попередні продажі цього пристрою. Однак, для тих, у кого вже є трекер від Xiaomi, цей девайс просто не потрібен, тому що він його повністю клонує, за винятком зовнішнього вигляду.

Компанія Fitbit в своєму портфоліо зосереджується на продуктах категорії фітнес, а найбільш популярними пристроями їх асортименту є фітнес-браслет, ці пристрої популярні в усьому світі, в основному за рахунок ціни. Однак він трохи краще, ніж конкурент від Xiaomi.

Charge 3 не несе за собою ніякої революції в плані дизайну, ми отримуємо продукт, аналогічний попередньої версії. Однак, девайс стала набагато міцніша за Gorilla Glass, який врятує ваш девайс від падінь і серйозних ударів. Само собою, девайс достатньо захищений, так що можна сміливо пірнати на глибину до 50 метрів на півгодини. Новинка здивує своєю ергономічністю, а також допоможе вважати вашу активність протягом всього дня.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Не обійшлося тут без синхронізації зі смартфоном, завдяки якій ми отримуємо доступ до повідомлень прямо на пристрої. Ну і лічильник NFC, який допоможе вам забути про кредитну карту.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.