Компанія Tilted розробила інноваційну технологію, з допомогою якої ви зможете управляти процесом гри вже без рук

Геймпад кріпиться на голову, за рахунок чого цілком реально контролювати свої дії.
В компанії заявили, що пристрій оснащений спеціальними сенсорами і гіроскопом.

Він працює за напрямком руху вашої голови, виконуючи відповідні команди. Щоб керувати геймпадом, треба ознайомитись з інструкцією, в якій будуть зазначені основні вимоги. Так, наприклад, тепер ви зможете наводити приціл в шутерах від першої особи.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще


Компанія повідомляє про те, що всі необхідні кошти на випуск технології практично зібрані. На каналі YouTube вийшло оглядове відео, на якому показано, як працює усройство. Найближчим часом ви зможете знайти новинку в продажу. Відомо, також, що інновація адаптована практично для будь-якої гри на Windows. Також працює і в додатках.

Крім розважальної функції вона покликана ще й допомагати людям з порушеннями функціональності рухового апарату.


Цікаво, що в Україні з 2019 року можна буде розраховуватися за онлайн-покупку за допомогою Selfie ID. Такий сервіс скоро стане доступним і в Україні. Вже до 2019 року українці зможуть розраховуватися за онлайн-покупки за допомогою селфи. Ідентифікація власника рахунку з його селфи - світовий тренд останніх років.


Раніше Знай.uа повідомляв, що для власників смартфонів створили шостий палець. Для зручності перемикання розділів меню придумали роботизовану новинку. Спеціальний додатковий палець здатний буде спростити процес управління смартфоном. Сам розробник підкреслює, що його функцією може бути, наприклад, навіть "м'яке погладжування тильної сторони руки, поки ви бавитеся в своєму телефоні".


Знай.uа писав, що на ринок смартфонів увірвалася “темна конячка”.