Поява iPhone XS Max чекали багато шанувальників лінійки Apple

Яскрава презентація і нові функції гаджета забезпечили його стрімкий продаж. Однак перші користувачі смартфона вже скаржаться на недоробки виробника.


Як виявилося, проблема пов'язана з роботою верхнього динаміка. Він працює не завжди злагоджено і навіть в деяких випадках довільно відключається. Це заважає роботі з мобільним пристроєм. Перші скарги з'явилися на спеціалізованому форумі, де діляться враженнями, обговорюють функціональність гаджетів. Напуваємо нестабільної роботи стикаються ще й з іншими багами. Так, щодо повідомлення власників, при перегляді відео або прослуховування музики, спостерігається хрип. Він спотворює якість медіа, що не є добре.


Власники iPhone XS Max намагалися уникнути проблеми через внутрішні установки, але це не принесло результату. Перезавантаження дозволяє тільки на короткий проміжок часу позбутися від глюка. Потім з часом проблема поновлюється. Найімовірніше, це програмна недоробка, тому розробникам варто звернути увагу на такий нюанс. Користувачі сподіваються, що з виходом нової версії iOS все вирішиться.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Нагадаємо, раніше представили найвигідніші Android-смартфони 2018 року. Пристрої працюють на чистому Android. Провідні виробники смартфонів радують нас новими моделями кілька разів на рік. І вибрати серед такої кількості пропозицій бюджетне пристрій, яке мало б непогані характеристики, не так і просто. І ось кілька смартфонів, які є золотою серединою в якості і ціні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Apple розкрили секрет дорожнечі IPhone.

Також Знай.uа" писав, що найпопулярнішою моделлю iPhone виявився простий в лінійці смартфон. Подумали, зважили всі плюси iPhone і з'ясували, що iPhone7 став найпопулярнішим смартфоном Apple в світі. Про це повідомляє Flurry Analytics. За даними компанії, частка цієї моделі від загального числа активованих iPhone становить 15,40%. На другому і третьому місцях розташовуються iPhone 7 Plus і 6S з частками в 12,73% і 12,40% відповідно.