Компанія Google 9 жовтня покаже свої нові продукти в сфері технологічно просунутих пристроїв. Окрім нових телефонів Pixel 3 і Pixel 3 XL, пошуковик представить новий планшет, який отримає дві операційки, що не може не дивувати. Напередодні заходу в інтернеті інсайдери показали планшет Pixel Slate, і тепер можна розглянути його з усіх сторін.

Google Pixel Slate застосовує для управління операційну систему в основному не Android, а Chrome OS. Цілком непогана операційка. У будь-якому випадку вона підходить краще, ніж кострубато портована Android. Девайс отримав стереофонічні динаміки на фронтальній панелі, порт USB-C, а також кілька камер. Новинка отримає всі функції смартфона, і це не може не радувати. Дизайн не відноситься до безразмерному, однак межі корпусу навколо дисплея досить невеликі. Крім цього, варто зазначити, що планшет вийшов досить тонким. Ключовими аксесуарами Google Pixel Slate стали стилус з клавішами, а також клавіатура-обкладинка, яка перетворює планшет в повноцінний ноутбук.

Ймовірно, з'являться і інші елементи комплектації пристрою, однак на сьогодні подробиць з цього приводу немає. В Pixel Slate використаний процесор Intel Core i7-8500Y, а обсяг ВП складе 16 ГБ. Ціна гаджета залишається невідомою, але не дешевше 600 доларів, і це без додаткових аксесуарів.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.