Ресурс GSMArena провів невелике дослідження популярності смартфонів на основі запитів користувачів у США. Тепер же складено рейтинг найпопулярніших смартфонів жовтня 2018 року.

Перше місце зайняв анонсований минулого тижня смартфон Nokia 7.1. І це не дивно, адже його представили минулого тижня. До того ж, смартфон отримав непогані характеристики за приємною ціною, а також камеру, яка може робити непогані фото. Можливо, Nokia знову з'явиться на рінке смартфонів і закріпить своє місце.

Китайські апарати зайняли другу і третю сходинку рейтингу – їх зайняли Oppo Realme 2 Pro і Xiaomi Pocophone F1. Перший апарат маловідомий в наших краях, проте отримав дуже непогані характеристики і теж був добре розрекламований. Друга новинка отримала топові характеристики, при цьому зберігаючи бюджетну ціну, яка підкупила аудиторію.

Четверте місце зайняв Redmi Note 6 Pro. Новий мобільний апарат в лінійці Xiaomi Note завжди приковує увагу завдяки непоганому співвідношенню ціни і продуктивності, і на китайському ринку девайс користується величезною популярністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Інтерес до Galaxy A7 (2018), що належить до середньоцінової категорії смартфонів Samsung, опустився на 2 рядки вниз і посів 5-е місце. Дивно, що саме цей смартфон виявився в списку, а не флагмани за типом Note 9 і Galaxy S9.

А ось інтерес до новинки iPhone XS Max стрімко згасає – смартфон за тиждень опустився на 4 рядки, зайнявши 6 місце. Кількість заводського шлюбу не виправдовує таку високу ціну.

На 7 місці розташувався китайський Oppo F9, восьму сходинку посів Mi A2 Lite. 9 місце несподівано посів минулорічний Galaxy S8 через падіння ціни після виходу Galaxy S9. Останнє 10-е місце дісталося Redmi Note 5 Pro.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.