Користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13 поруч з найбільш очікуваних змін, які цілком можливо з'являться в новій версії операційної системи для iPhone і iPad.

Для iPad опублікований ролик, який демонтує “плаваючі” вікна деяких додатків, таких, як “Погода”, “Нотатки” “Калькулятор”, ярлики для будь-яких дій, файлів і додатків, підтримка декількох користувачів, яку повинні були впровадити в 12 версію операційки, але з невідомих причин яблучна компанія передумала. Перероблене меню повідомлень, яке нагадує операційну систему для Mac.

Для iPhone концепт iOS 13 містить режим багатозадачності і Always On Display. Серед “загальних” функцій: темний режим і блокування додатків паролем. До речі, темний режим дозволить зменшити навантаження на очі в темний час доби.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Варто відзначити, що iOS 12 поставив антирекорд за популярністю, так як нічого нового для користувачів вона не привнесла. Однак, оновитися в будь-якому разі варто, так як iOS 11 є легкою мішенню для хакерів, які можуть заволодіти вашою інформацією, аж до паролів, фото, та даними кредиток.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.