На найвищу точку в Украине, а точніше на гору Говерла провели інтернет. Досить незвичайну ідею реалізували. Цілком можливо, що це може врятувати життя багатьом скелелазам, які вирішили піднятися на найвищу гору на території України, але щось пішло не так.

Про енергозабезпечення переживати не варто, так як станція буде живитися енергією сонця. Залишається неясним, чи буде працювати мережу під час бурі, або ж при відсутності сонячного світла.

Тепер кожен бажаючий, який вирішив підкорити Говерлу, здатний підключатися до мережі, і відправити знімки неймовірних пейзажів відразу ж з гори. Цілком можливо, що після глобального впровадження 4G-мережі по всій території України, ця антена почне працювати на іншій частоті, забезпечуючи більшу швидкість передачі даних для всіх знаходяться поряд користувачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Доречі, судячи зі статистики, далеко не кожен громадянин України перейшов на новий формат передачі даних. Велика кількість власників смартфонів задовольняються 3G-швидкістю, і не відчувають ніяких незручностей.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.