Компанія Huawei представила перший в галузі запатентований літієво-кремнієвий акумулятор. Плюсів у цієї технології купа, і головний з них це можливість швидкої зарядки, у якої немає аналогів по швидкості. У заяві виробника говориться, що ця розробка повинна змінити процес використання смартфона, і тепер можна забути про те, що ваш улюблений девайс буде недоступний. Крім того, дана технологія має ряд переваг перед існуючими рішеннями. Варто відзначити, що подібна технологія досить безпечна, так що не буде більше таких випадків як з Galaxy Note 7, коли телефон вибухав в літаку або в авто.

В нових акумуляторах кремнієві аноди відрізняються більшою потужністю, ніж рішення на основі графіту, що робить таке джерело живлення більш довговічним і ємним. Від заміни акумуляторів тепер можна відмовитися, адже ємність дозволить йому прослужити набагато довше. Крім того, акумулятори мають тривимірне азотно-вуглецеве покриття, яке може бути синтезовано при відносно низькій температурі і має високу провідність, що дозволяє виконувати надшвидку зарядку.

На відміну від традиційних способів швидкої зарядки, технологія Huawei використовує щодо низьковольтну реакцію, яка спрямована на максимальне збільшення кількості струму, надходить у пристрій, при одночасній мінімізації втрат ефективності, тепла і троттлінга. Тепер же зарядка не буде перегріватися, або навіть вибухати при дешевих китайських зарядних пристроях.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нові акумулятори будуть використовуватися в майбутніх смартфонах компанії. Стануть смартфони дорожче - невідомо.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.