Honor 8X компанія Huawei представила ще на початку вересня, разом з його великим "братом" Honor 8X Max. До речі, останній отримав діагональ розміром 7,12 дюйма і став найбільшим смартфоном на ринку. З такими розмірами новинка здатна позмагатися з невеликими планшетами. Варто відзначити, що ще кілька років тому такий розмір пристрою приписував його до сімейства планшетів. Тепер же це звичайна діагональ для сучасного смартфона, який не влізе навіть у кишеню.

На жаль, в Україні Honor 8X Max в продажу не з'явиться. Ти часом Honor 8X, який відрізняється в основному розміром, надійде в магазини 20 жовтня.

При цьому, смартфон вже доступний для попереднього замовлення. Базова версія оцінена в 7699 гривень, що цілком непогана ціна для такого потужного смартфона, під капотом у якого далеко не самий слабкий процесор. В Україні смартфон буде представлений у двох кольорах чорному і синьому, і тільки в одній конфігурації – 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Про вбудований сканер відбитків пальців поки нічого невідомо, але аналітики прогнозують, що його заберуть в екран.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі, Honor поступово зміцнює свої позиції на ринку смартфонів, запозичивши тенденцію випуску нових моделей девайсів кожен місяць у китайських компаній.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.