Не так давно популярний браузер Google Chrome оновився до версії 69, яка привнесла істотний редизайн і масу неприємних помилок, серед яких нова лазівка для шахраїв, а також гальмування комп'ютера після оновлення.

Більше року тому Google виявила, що Symantec некоректно видавала сертифікати безпеки. Тоді компанія заявила, що припинить підтримку сертифікатів, і обіцянку збудеться відразу після виходу нової версії браузера Chrome. Мова йде про сертифікатах, виданих до червня 2016 року. Варто відзначити, що більшість сайтів ще не оновилися для підтримки популярним браузером від компанії Google.

За словами фахівця з кібербезпеки Скотта Хелма, більше тисячі сайтів в списку Alexa продовжують користуватися сертифікатами, тобто зайти на них буде проблематично з-за попереджень безпеки. Серед відомих порталів – офіційні урядові сторінки Індії і Тель-Авіва. Сподіваємося, що з часом це зміниться, і сайти знову запрацюють у звичному режимі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але компанія Symantec – не єдина, чиї сертифікати не прийме Chrome. Всі сертифікати від Thawte, VeriSign, Equifax, GeoTrust і RapidSSL аж до червня 2016 року теж опинилися в немилості у самого популярного браузера.

До того ж, компанія вирішила змінити URL сторінок мережі, прибравши “www” з адресного рядка.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.