Компанія Apple опублікувала оновлення операційної системи для мобільних пристроїв — iOS 12.0.1. Варто відзначити, що очікувати від нової версії крутіх фішок не варто. Нова версія створена щоб позбутися від критичних помилок, які не дозволяли власникам новеньких iPhone XS XS і Max заряджати свої девайси.

Отже, оновлення iOS 12.0.1 виправляє гучну проблему з зарядкою нових смартфонів iPhone, яку раніше назвали ChargeGate. Нагадаємо, з-за цієї помилки нові смартфони iPhone Xs Xs і Max частот відмовлялися заряджатися по дроту при вимкненому екрані, створюючи дискомфорт користувачам, які повинні були постійно тримати смартфон включеним.

Оновлення усуває і ряд інших помилок, включаючи ту, що обмежувала роботу бездротового інтерфейсу Wi-Fi в нових iPhone частотою 2,4 ГГц при доступній частоті 5 ГГц, що призводило до істотного падіння швидкості передачі даних. Ось ця проблема торкнулася практично всіх власників iPhone, оскільки iOS 12 встановлюють все більше користувачів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Серед інших виправлень – кнопка “.?123” повернулася на своє колишнє місце. Ось цей баг не давав спокою всім перфекціоністів, які звикли відправляти смс не дивлячись на екран.

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.