Соціальна мережа Instagram тестує нову функцію, що дозволить додатком обмінюватися даними з Facebook про місцезнаходження користувачів. З першого погляду це може розлютити користувачів, але тут нема чому дивуватися. Функція, про яку йде мова, зможе працювати незалежно від наявності на пристрої клієнта Facebook. Вона буде транслювати інформацію з віддаленого з'єднання. Нагадаємо, що Facebook придбала Instagram кілька років тому і не дивно, що передача даних між соцмережі стала неминучою.

Опція, яку можуть ввести вже в найближчі тижні, дозволяє продуктам Facebook “створювати і використовувати історію точних місць розташування” “допомагає досліджувати те, що навколо вас, отримувати більш релевантну рекламу і допомагає поліпшити Facebook”. При активації служба збиратиме дані про місцезнаходження, навіть якщо ви закриєте програму. Тепер Facebook знову буде збирати дані про вас. Після безлічі гучних інцидентів, користувачі вже не довіряють соцмережі, і це цілком обгрунтоване рішення.

Розробка функції почалася за кілька тижнів після того, як співзасновники Instagram пішли з компанії. Ймовірно, з-за прямого втручання Марка Цукерберга в роботу соціальній мережі. Тепер же компанія призначила нового голову.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.