У вівторок, 9 жовтня, компанія Google представила новий смартфон Pixel 3, планшет Pixel Slate, екран для будинку Home Hub і бездротовий зарядний пристрій. Детальніше про новинки читайте далі у матеріалі.

Смартфони Pixel і Pixel 3 XL

У Pixel 3 5,5-дюймовий екран, Pixel 3 XL має 6,3-дюймовий екран з вирізом у верхній частині. Обидва пристрої оснащені процесором Snapdragon 845, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 або 128 ГБ постійної пам'яті, основною камерою на 12 МП, подвійною фронтальною камерою на 8 МП, одна з яких ширококутна і дозволяє робити групові селфи.

При цьому в нових пристроях є скляна задня панель для бездротової зарядки Pixel Stand. Смартфони доступні в трьох кольорах: чорному, білому і "не рожевому".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Стало відомо, що смартфони отримали кілька нових фішок. Так, з допомогою Top shot телефон буде робити кілька кадрів, і вибирати кращий варіант із них за допомогою машинного навчання. Також це можна зробити вручну.

Функція Night Sight буде покращувати знімки, зроблені при поганому освітленні, а Super-Res Zoom буде покращувати фотографії, зроблені з наближенням. Крім того, Google Lense додали в камеру нового Pixel. Вона дозволить сканувати і перекладати текст.

Також у смартфон додали прикольні AR-стікери з героями коміксів Marvel, співаком Чайлдиш Гамбіно та іншими. Крім того Pixel 3 дозволить не відповідати на дзвінки – телефон зробить це за вас.

Вартість Pixel 3 стартує з позначки 799 доларів. Бездротова зарядка обійдеться в 79 доларів.

Планшет Pixel Slate

Pixel Slate на основі ChromeOS оснащений екраном з щільністю пікселів 293 ppi, двома динаміками на лицьовій стороні, а також двома камерами на 8 МП на лицьовій і задній панелях. В кнопці включення розташований сканер відбитка пальця, який дозволяє швидко розблокувати пристрій. В чохлі для Slate є клавіатура з підсвічуванням і великими кнопками, є підставка для екрану.
Ціна на планшет починається від 599 доларів, чохол з клавіатурою – 199 доларів, а ручка-стилус – 99 доларів.

Google Home Hub

Google Home Hub може показувати фото, дані карт або календаря. За допомогою цього девайса можна керувати пристроями "розумного" будинку. Також воно може допомогти на кухні, демонструючи рецепт покроково, або включити музику з YouTube.

Нагадаємо, що в онлайн-перекладач Google Translate додали нову функцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Google показав, як безпечно користуватися забороненими сайтами.

Також портал Знай.uа писав, що Google Chrome оновився до версії 69, яка привнесла редизайн і масу неприємних помилок.