Oukitel WP1 оснащується 5.5-дюймовим широкоформатним дисплеєм з роздільною здатністю HD і співвідношенням сторін 18:9. Смартфон сподобається всім любителям активного відпочинку, які люблять перебувати в екстремальних погодних умовах.Під капотом у новинки 8-ядерним процесором MediaTek Helio P23, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ флеш-пам'яті. Це цілком вистачить для зберігання крутих фото і відео з вашого відпочинку.

Смартфон має акумулятор ємністю 5000 маг, який підтримує швидку дротову (9В/2А) і бездротової зарядки. За запевненням виробника, Oukitel WP1 здатний пропрацювати в автономному режимі до двох днів. Це дуже непогані показники, враховуючи розміри смартфона.

Oukitel WP1 отримав ударостійкий корпус із захистом від води й пилу за стандартом IP68. Він не боїться падінь з висоти 1 метр, а під водою на глибині 1 метр він сміливо пролежить протягом півгодини. Таким характеристиками позаздрить навіть топовий iPhone і Samsung.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Лицьову панель покриває загартоване скло Gorilla Glass, яке здатне витримати серію сильних ударів. На тильній панелі пристрою розміщується сканер відбитків пальців. Ціна і дата старту продажів поки невідомі.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.