Huawei надала власникам телефонів Honor технологію розгону відеоядра GPU Turbo. Повідомляється, що ця обіцяє на 60% підвищити продуктивність графіки. Однак оне варто забувати, що така технологія буде використовувати величезні обсяги енергії, і телефон буде нагріватися, а також набагато швидше розряджатися. Схоже рішення Adreno Turbo згодом підготував виробник мобільних процесорів Qualcomm. Днями аналогічну функцію пообіцяв через свій офіційний акаунт у китайській соцмережі Weibo віце-президент Lenovo Чен Чанг. Подивимося, що з цього вийде.

Нова функція з'явиться в апдейте, який Lenovo підготувала до випуску разом з оновленням фірмової оболонки ZUI 4.0 для смартфонів серії ZUK. Оболонка працює непогано, враховуючи, що “голий” Android виглядає досить симпатично. До кінця цього тижня її отримають девайси ZUK Z2 Pro і ZUK Z2. Смартфон ZUK Edge повинен отримати його на наступному тижні. Згодом ZUI 4.0 також вийде для Lenovo S5, Lenovo K5, K5 Play, серії Moto Z 2018 і Moto Z2 Play.

Функція прискорення графіки називається Game Network Line Acceleration. Подробиць про неї немає, крім того, що вона підвищує продуктивність графічної системи смартфона. Також оболонка ZUI 4.0 приносить повноекранні жести управління і нового голосового помічника з штучним інтелектом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

По суті, нова функція стане в нагоді тільки для любителів мобільного геймінгу, так як швидкість відгуку смартфона важлива тільки для цього. На сьогоднішній день практично кожен смартфон працює з основними додатками для соцмереж.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.