Китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, оснащений сканером відбитків пальців, який вмонтували під екран. Формально анонс повинен відбутися 10 жовтня, проте пристрій вже доступним для замовлення на офіційному сайті за ціною 230 доларів. Цілком непогана ціна, враховуючи характеристики новинки, а також багатий функціонал. Варто відзначити, що далеко не всі смартфони оснащені сканером відбитків пальців під екраном. Навіть у iPhone такої технології поки немає.

За ці гроші покупці отримують версію з 4 ГБ ОП, які бажають придбати версію з 6 ГБ оперативної пам'яті повинні заплатити на 30 доларів більше. У будь-якому випадку ціна більш ніж непогана. Смартфон отримав екран AMOLED з діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів з захисним склом Gorilla Glass, який дозволить смартфони залишатися неушкодженим навіть через кілька великих падінь. Екран займає 91% площі лицьової панелі, що також є рекордом для смартфонів цієї цінової категорії, враховуючи непогана якість збірки і якість відображення картинки на дисплеї.

В оснащення увійшли однокристальна система Qualcomm Snapdragon 660 і 64 ГБ флеш-пам'яті. Основна здвоєна камера отримала датчики зображення роздільною здатністю 16 і 2 Мп. Фронтальна є 25-мегапіксельною. Приємний бонус до цікавих функцій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.