Пост голови ради директорів Tesla може зайняти головний виконавчий директор 21st Century Fox Джеймс Мердок. Про це повідомляє авторитетне джерело Financial Times.

За інформацією газети, на посаду Ілона Маска розглядається відразу кілька кандидатур, однак Мердок є фаворитом. Варто зазначити, що саме він вже знає, як все влаштовано в компанії, так як займає посаду радника директора Tesla.

У свою чергу, Маск написав у своєму Twitter, що інформація газети невірна. Подивимося, хто виявився правий, так як Маск часто буває дуже запальним, особливо у соцмережі Твіттер.

Про те, що Маск покине пост голови ради директорів Tesla стало відомо 30 вересня. Підприємець і Комісія з цінних паперів США прийшли до такої угоди після того, як його звинуватили у шахрайстві. При цьому Маск збереже посаду генерального директора компанії. Як виявилося, Маска звинуватили через кілька повідомлень в соцмережі.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Комісія з цінних паперів порушила проти Маска кримінальну справу за його твіти про те, що він планує зробити компанію приватною і викупить всі акції по 420 доларів. Після таких слів він змінив свої плани, і Маска запідозрили у шахрайстві, яке вплинуло на акції компанії.

Представники ради директорів Tesla виступили з підтримкою глави компанії і заявили, що не сумніваються в чесності Маска.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.