Соціальна мережа Instagram заявила про те, що запускає механізм, заснований на машинному навчанні, який дозволить їй виявляти буллінг на фотографіях і підписи до них. Після цього посиланнями на образливий пост займуться живі фахівці.

Представники соціальної мережі заявили про те, що технологія може виявити знущання і переслідування, такі як напади на зовнішній вигляд або характер людини і загрози для чийогось благополуччя або здоров'я. Тепер соцмережа хоче стати більш толерантною для користувачів, щоб мережею могли користуватися абсолютно всі користувачі.

Наприклад, штучний інтелект буде визначати зображення, на яких одна людина порівнюється з іншим в негативному ключі, викликаючи негативні емоції у користувачів мережі.

Разом з тим, що ще може визначити цей механізм, на даний момент неясно. Крім того, Instagram представила фільтр, який буде відсівати образливі коментарі до онлайн-трансляції. Раніше соцмережа приховувала негативні коментарі до фотографій, так що про самооцінку користувачів мережі можна не турбуватися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.