Після анонсу нових смартфонів Google Pixel 3 з'явилася інформація, що в майбутніх оновленнях Google додасть функцію приховування вирізу в старшій моделі. Але, як виявилося, така можливість вже є в пристрої. До речі, для любителів рівних дисплеїв, програмісти створили незвичайний додаток, який обрізає рамки дисплея, роблячи його прямокутним. Таку ідею здійснили після того, як Apple випустила iPhone X з вирізом на дисплеї, що здивувало абсолютно всіх фанатів.

Закордонні журналісти знайшли можливість приховати “моноброву” в налаштуваннях для розробників. Цікаво те, що на відміну від інших смартфонів з подібною функцією, Google Pixel 3 XL виріз не просто стає чорним, але і всі значки з'їжджають вниз, що не змінює інтерфейс, і не обрізає картинку. Таким чином смартфон отримав перевагу над конкурентами, змінюючи зовнішній вигляд смартфона.

В такому режимі девайс виглядає як збільшена версія Pixel 2. До речі, за словами Google, інженери компанії хотіли також встановити виріз і невелику версію Pixel, але від цієї ідеї вирішили відмовитися через проблеми з розміщенням верхнього динаміка, оскільки місця на смартфоні стало значно менше з-за невеликих розмірів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.