Компанія Samsung представила перший у світі смартфон, оснащений основною камерою з чотирма модулями. На даний момент це єдиний смартфон з такою камерою на ринку. Конкуренти можуть запропонувати тільки потрійну камери на задній панелі своїх смартфонів.

Кожен з модулів камери відрізняється своїми функціями, і всі вони доповнюють фото незвичайними деталями і фокусуванням. Основна камера з роздільною здатністю 24 Мп відповідає за чіткість і яскравість при низькій освітленості, другий об'єктив (10 Мп) володіє дворазовим оптичним збільшенням, третя камера (8 Мп) — ширококутна, а четвертий сенсор (5 Мп) потрібен для створення більш якісної глибини різкості. Таким чином компанія досягла максимальної якості фото.

Дозвіл фронтальної камери також дуже пристойне - 24 Мп, так що смартфон сподобається любителям селфи.

в частині інших характеристик відомо, що діагональ екрану Galaxy A9 становить 6,3 дюйма. В його основу покладено процесор Qualcomm Snapdragon 660, який хоч і не є топовим на ринку, але володіє достатньою потужністю для швидкої і плавної роботи без багів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Об'єм оперативної пам'яті складає 6 ГБ, а вбудованої - 128 ГБ. При цьому за допомогою microSD її можна збільшити до 512 ГБ. Ємність батареї пристрою - 3800 маг.

Про ціну поки нічого не повідомляється.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.