11 жовтня Каньє Уест зустрівся в Овальному кабінеті з Дональдом Трампом, якого давно підтримує. Музикант прийшов в червоній кепці “Зробимо Америку знову великої” і розповів, що в ній “відчуває себе Суперменом”. Однак не це привернуло увагу ЗМІ.
Уест обговорив з Трампом тюремну реформу і заходи по зниженню злочинності. Репер навіть встав з крісла і зі словами “Я люблю цього хлопця” пригорнув президента.

Але найцікавішим інцидентом стало те, що щоб показати Трампу концепт, Уест дістав iPhone X і розблокував його. І це потрапило на численні камери — і з'ясувалося, що у музиканта встановлений дуже простий код-пароль з шести нулів або “000000”. Само собою, відомому реперу доведеться змінити свій пароль, так як його телефон може зламати будь-який, хто стежить за ЗМІ.

Видання The Verge звернуло увагу, що Каньє не використовував більш надійну технологію Face ID – то вона не спрацювала, то просто була відключена. Чому він не користується передовою технологією від Apple -невідомо.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Доречі, Apple протягом багатьох років активно бореться з паролями, які можна легко вгадати. Зазвичай серед них 123456, або ж 000000. Якщо вибрати такий варіант, на екрані з'явиться повідомлення про те, що варто придумати щось складніше. Схожі рекомендації діють і стосовно паролів для Apple ID.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.