Американська корпорація Apple планує розпочати виробництво власного відеоконтенту. І хоча про це раніше йшлося, йшлося про те, що Apple хоче захопити телебачення, випускаючи незвичайні ситкоми та інші цікаві телепередачі. Цікаво, що контент, який буде створювати Apple, вирішено зробити абсолютно безкоштовним для власників гаджетів, які виробляє компанія – для iPhone, iPad і Apple TV. До речі, це досить величезна аудиторія, так як техніка Apple користується величезною популярністю.

Apple збирається витратити на власний відеоконтент $1 млрд. Сервіс планується запустити на початку наступного року, і поки невідомо, чи буде він доступний по мережі для кожного користувача.

Проте поруч з цим проектом Apple працює над створенням стримингового сервісу з платною підпискою. На ньому Apple планує транслювати відео, що отримується від інших компаній. І це не дивно, адже права на контент теж платні, і таким чином Apple спробує взяти вигоду зі своїх придбань.

The Wall Street Journal повідомила минулого місяця, що Apple на даний момент має 24 оригінальних відео продукти на етапі виробництва та розробки. Цілком можливо, що світ побачить ці проекти на своїх ТБ і інших гаджетах в наступному році.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.