Google офіційно продемонстрував планшет Pixel Slate, який стане конкурентом Apple iPad Pro. Новинка отримає операційну ос chrome, проте звичайні Android-додатків для планшетів і смартфонів теж будуть доступними.

Pixel Slate – планшет-трансформер з опціональним модулем клавіатури, за технічними параметрами стоїть між Windows і Android-планшетами. Новинка завдяки своїй модульності може стати повноцінним ноутбуком, тільки з операційку від Google.

Діагональ дисплея, – 12,3 дюйма, дозвіл – 3000х2000 пікселів. “Серцем” планшета є процесор Intel – у різних варіаціях буде встановлено Celeron, m3, i5 або i7 останнього покоління. Цілком непогана начинка для ноутбука, не кажучи вже про планшеті. ОЗП – від 4 до 16 ГБ, вбудована пам'ять – від 32 до 256 ГБ, в залежності від модифікації і ціни.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Pixel Slate оснащений двома камерами (8 МП), Wi-fi-адаптером Bluetooth четвертого покоління. Камери дозволять робити нормальні фото, враховуючи інші характеристики девайса.

Зарядки і підключення до ПК можливо через порт USB типу С, так що в будь-якому закладі вам допоможуть його зарядити, в разі необхідності.

В залежності від начинки буде коштувати нова іграшка Google буде від 600 до 1600 доларів за планшет, без модуля клавіатури. Останній можна замовити ще за 200 доларів, та ще в 100 обійдеться Pixelbook Pen. Варто відзначити, що з такими характеристиками, планшет буде ще актуальним протягом декількох років.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.