Sony Xperia L1 2/16GB. Новинка обійдеться в 2900 грн, що не може не радувати. Перейдемо відразу до характеристик: 5,5-дюймовий екран з IPS-матрицею має лише HD-дозвіл, проте екран бажає кращого. Скромний процесор MediaTek MT6737T і 2 ГБ оперативної пам'яті цілком успішно справляються з нескладними завданнями. Однак при запуску декількох додатків смартфон починає помітно тупити. Вбудованої пам'яті всього 16 ГБ, але Xperia L1 підтримує карти пам'яті об'ємом аж до 256 ГБ. Основна камера — 13-мегапіксельна, однак Sony вміють робити камери якісними.

Xiaomi Redmi 6A 2/16GB. 2900 грн Аналог і прямий конкурент вищезазначеного Sony Xperia L1 за ті ж гроші. IPS-матриця дисплея видає цілком пристойну картинку. Цей смартфон отримав ті ж 2 гіга оперативки, і точно також буде втомлюватися при багатозадачності.
Камера 13мп, і вона робить адекватні знімки. До серйозних плюсів можна віднести досить свіжий Android 8.0.

Meizu M6 2/16 GB. 2600 грн. Meizu M6 має 5,2-дюймовий екран, але і цього вистачить для комфортного використання. Залізо тут очікувано слабеньке - процесор MediaTek MT6750N, 2 ГБ оперативної пам'яті. І знову ж, 13-мегапіксельна камера, так що чудес від новинки не чекайте.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Samsung Galaxy J2 Core 1/8 GB. 2900 грн. Смартфон призначений для любителів Samsung. Він має лише 5-дюймовий екран зі скромним роздільною здатністю 960*540 пікселів, 1 ГБ оперативної пам'яті і 8 ГБ вбудованої. Досить слабкі апарат на сьогоднішній день.

Blackview BV4000 1/8 GB. 2700 грн. Цей девайс призначений для любителів активного відпочинку, які не бояться зупинити коня на скаку. Дизайн постаралися зробити максимально брутальним. Захищеність смартфона підкреслюють не тільки численні гвинти на задній кришці, але і вселяє трепет напис IP68 на лицьовій частині прямо під екраном. 4,7-дюймовий екран має лише HD-дозвіл (1280*720 точок, IPS). Передача кольору і кути огляду досить посередні. Ну і задня камера 8 мп.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.