Незабаром відбудеться дебют топових Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro, начинка яких дозволила компанії представити головного конкурента новенького iPhone XS Max. Однак користувачі вважають, що за такі характеристики доведеться багато заплатити.

Повідомляється, що презентація новинок буде 16 жовтня 2018 року. Інсайдери повідомляють, що ціна Mate 20 буде починатися з 799 євро. Цілком розумна ціна, враховуючи, що це прямий конкурент самого незвичайного смартфона в світі.

Втім, ціни флагманських смартфонів з кожним роком зростають і це вже стало помітним трендом. Huawei Mate 20 Pro за ціною буде порівнянний з раніше представленим компанією Apple iPhone XS. Звичайно ж, користувачі мережі засмучені такими цифрами, однак цей смартфон є відмінною альтернативою яблучним девайсів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Доречі, при порівнянні продуктивності, китайський смартфон від виробників обійшов навіть iPhone, а якість фото навіть краще, ніж у навороченого iPhone з передовою камерою.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.